Aquona? Future in Positive
Yesterday I had the opportunity to know more about ozone treatments ( https://aquona.es/ ) in a food business, my own restaurant Mercaderes 13, Iruña, Navarre.
I was convinced in one second, the nice guy just was in the middle of his speech, listing all the great features of this technology, and I was doing my own list to add this knowledge (another, not to substitute any other products, but to sum, to add).
I was recalling my own experiences in food industries with @a6labs ( https://www.a6labsia.mikhael.life/ ) a SME specialized in food safety, food microbiology, water and ambient analysis, and food hygiene, GMP, HACCP, training, etc., since 1998 working whit dozens of food business (industries, restaurants, supermarkets, etc) and a key provider of training services on food handling and GMP within the biggest food industry in Latin America, https://empresaspolar.com/, with dozend of food products, as well as, the most popular beer in the Caribbean @PolarCerveza.
I just remembered the times when I wrote many reports on food safety issues, for seafood industries (frozen, canned)
and I was proposing to produce ozone in situ, with UV lamps in water reservoirs...
But now, https://www.facebook.com/aquonaes/, just bring it for me!
I just have to convince my partners, and associates, at my restaurant, I know it is a new paradigm to adapt to it, but
we have to try. I will present to them a chart or table, resuming all the good features for business, health and the
Planet, when the world gets this great technology everywhere.
(I am Ph.D., biologist, food safety expert, entrepreneur, and ecologist at @eguraproject, @bioecorganic....)
I think this O3 Technology allows, permits, own production ( in situ) of a great source of sanitizer product (water + ozone)
could be used not only in food industries but in medical centers, dentist's workplaces, kindergarten spaces, at home, at farms, at agriculture...
Ayer tuve la oportunidad de conocer más sobre los tratamientos con ozono ( https://aquona.es/ )
en un negocio de alimentación, mi propio restaurante Mercaderes 13, Iruña, Navarra.
Me convencí en un segundo, el tipo amable estaba en medio de su discurso, enumerando todas
las excelentes características de esta tecnología, y yo estaba haciendo mi propia lista para agregar
este conocimiento (otra, no para sustituir ningún otro producto, pero sumar, sumar).
Estaba recordando mis propias experiencias en industrias alimentarias con @a6labs
( https://www.a6labsia.mikhael.life/ ) una PYME especializada en seguridad alimentaria, microbiología
alimentaria, análisis de agua y ambiente e higiene alimentaria, GMP, HACCP, formación , etc.,
desde 1998 trabajando con decenas de negocios de alimentos (industrias, restaurantes, supermercados, etc)
y un proveedor clave de servicios de capacitación en manipulación de alimentos y GMP dentro de la
industria de alimentos más grande de América Latina, https://empresaspolar.com/ , con decenas de
productos alimenticios, así como, la cerveza más popular del Caribe @PolarCerveza.
Acabo de recordar los tiempos en que escribí muchos informes sobre temas de seguridad alimentaria,
para industrias de productos del mar (congelados, enlatados) y proponía producir ozono in situ, con lámparas UV en depósitos de agua...
Pero ahora, https://www.facebook.com/aquonaes/, ¡solo tráemelo!
Solo tengo que convencer a mis socios, y asociados, en mi restaurante, sé que es un nuevo
paradigma para adaptarme a él, pero
tenemos que intentar. Les presentaré un gráfico o tabla, resumiendo todas las buenas características
para los negocios, la salud y el Planeta, cuando el mundo tenga esta gran tecnología en todas partes.
(Soy doctor, biólogo, experto en seguridad alimentaria, emprendedor y ecologista en @eguraproject,
@bioecorganic....)
Esta tecnología O3 permite la producción propia (in situ) de una gran fuente de producto desinfectante (agua + ozono)
podría ser utilizado no solo en industrias alimentarias sino en centros médicos, lugares de trabajo de
dentistas, espacios de guardería, en el hogar, en granjas, en la agricultura...
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