LBL Eskuara
POTXAK KAZEROLA, "ESTELLA ARISTIZABAL". + kapresa entsalada, eko ogia. 10,50 €
"PERIKO ALONTSO" JAUZKOA. Nafarroako perretxikuarekin, eko Idiazabal Baztan @bioecorganic gazta + kristal ogiko cecinak + kapresa entsalada, eko ogia. 8,00 €
MARMITAKO "BILBO BAGGINS". Atuna, Patatak, Tudelako tomate itsusiak, porruak, bakailaoa, piper berdeak, tipula, txistorra piperrak, oliba olio birjina extra, gatza, kaiena pipermina, eta perrexila. 18,00€
AJOARRIERO "ELKANO". Bakailao egosia baratxuri, piper, olio eta arrautzarekin. 16,00€
GULAK "BIDASOA IBAIA". Oliba olioa, bakailaoa, piper minak, eko arroza, Tudelako zainzuriak, Tolosako piperrak + patata frijitua. 14,00€.
AHATE TXALUPA (CANARD DANS MAÏS) "ALDAPE". Oilaskoa ta Baserri ahate polborosa. 16,00€
COUSCOUS TAJINE AZAHAR (MOUTON AUX FLEURS) "KABYLE DANS IBAIONDO". Oilaskoa ta Nafarroako bildotsa, arrosa petaloak, laranja minak, almendra, garbantzuak, kanela makilak, eta kuskus lapikoa. 20,00€.
TXIPIROIAK À LA LUZIENNE "LURIAS POUR ANASAGASTI". Bizkaiko golkoko txipiroi basatiak, parrillan egosiak, tomate itsusien eta Tudelako piperren eko saltsarekin. 19,00€.
GATEAU BASQUE (EUSKAL TARTA) "MARITXU BIZKARRET". Limoi orea, kanela, gurina, bainila eta ron azukrearekin egindako krema, Venezuela kakaoarekin. Irina eta esne ekologikoarekin. 7,00€.
GOXUA (PETIT MONTPELLERIEN GOURMANDISE). Euskal postre tradizionala, geruzaz geruza: bizkotxoa, krema eta esnegaina ekologikoak erabilita. 7,00€.
Tortepan "Scannonne Bread Pudding" #circulars4thefuture: Ogia berrerabilia, karamelua, mahaspasak, esne ekologikoa, kanela, banilla. 5 €
Masailak 'La Catira Mejía': Baztango behi-haragia, su baxuan egosita samur egon arte. Nafarroako Erriberako ardo beltzean eta barazkiekin egosita, plater aberats eta ahotan urtzen dena lortuz. Ibaiondoko Amama Elguezabal estiloko larruzko patata eta tomate talde batekin lagunduta. 20 €.
Sekretoa 'Méndez-Isaba Errea Beltza': Txerriaren ebaketa goxoa, bereziki sorbalda eta lepoaren arteko muskulu mehe eta marmoleatua. Errea eta zigilatua, zukutsua eta samurra zerbitzatua, bere zapore naturala nabarmentzeko aliño minimoarekin. Piquillo piperrekin eta zainzuri zuriekin lagunduta. 22 €.
Izokina 'Urumea': Labean prestatua, saltsa arin batekin zerbitzatua bere zaporea nabarmentzeko. Idiazabal gaztarekin eta gurinarekin egindako larruzko patata purearekin eta Cumanacoa estiloko platano frijituak (kanela eta panelarekin) lagunduta. 20 €.
Kodilloa 'Orwell': Txerri-haragia, su baxuan errea haragia hezurretik ia askatu arte. Baratxuri, tipula eta espezia sekretu pixka batekin, babarrun eta tomate itsusiekin lagunduta! 18 €.
Saihetsak 'Erberea': Oronoz-Mugaireko txerria, labean errea, bertako belar eta espeziekin ondua edo piper ketuekin oinarritutako saltsa batekin zerbitzatua, inguruko zapore biziekin. Entsalada eta patata frijituekin. 18 €.
Erreserbak bakarrik. Dastaketa berezia talde handientzat.
Mesedez, itxaron 2 aste lehenago, eskerrik asko.
Gutxienez 20 pertsona!
Xuri ta beltz, 'Erratzu' ardi-tripakiak, perrexila, baratxuria, arrautza, odolkia, tipula, baztango tomate-saltsan, + entsalada feniziarra: perrexila, tomateak, letxugak, pepinoak, tipula, piper gorria, koriandroa, menda, sumak, limoizukua, olio birjina estra ekologikoa, gatza 12,00 €.
Elzekaria, (soupe rustique) 'Iparralde', aza zuria, tipula, babarrun zuri ekologikoak, txingarrak, espeletako piperrak, baratxuria, ardo-ozpina & bolivar pikantea (amazonas). 5,00€.
Ziganda Ardi-gazta Cuajada: Ultzamako haraneko esne gatzatuarekin egindako postrea, @bioecorganic esnearekin, Guyanako harriekin errea, gatzatze organikoa erabilita, Nafarroako eztiarekin eta intxaurrekin.
Comentarios
Publicar un comentario